Просто, а як смачно! ЗА 20 ХВИЛИН ГОТУЮ ЦЮ СМАКОТУ – І В ДОМІ СПРАВЖНЄ СВЯТО!

Беремо:

французький батон 1 шт

сир 100 г

масло вершкове (розм’якшене) 100 г

часник 2-3 зубчики

зелень петрушки і кропу за смаком

Сир потерти на тертку, видавити часник, додати м’яке масло і дрібно порізану зелень, все перемішати.

Духовку нагріти на 200 градусов.В батоні зробити надрізи навскоси прорізаючи не до кінця, заповнити їх добре сирною начинкою.

Загорнути батон у фольгу, поставити в духовку на 20 хвилин.

Потім фольгу відкрити і залишити ще на 5 хвилин, щоб хліб злегка підрум’янився, можна під грілем.

Подавати тепленьким можна, порізавши на шматочки по вже надрізаним лініям, або порізати поруч гострим ножем, тоді начинка залишиться як би всередині.

Смачного!

Facebook Комментарии