Скільки і як їсти горіхи, щоб зменшити ризик смерті на 20%

Горіхи входять в раціон харчування людей протягом багатьох тисячоліть. Також горіхи – дуже смачний компонент антивікової дієти, який оберігає нас від багатьох хронічних захворювань. Таких як діабет, хвороби серця і судин, деякі види раку.

Горіхи на благо довголіття

Крім того, згідно з результатами широкомасштабних наукових досліджень, всі види горіхів збільшують тривалість життя. Вживання горіхів хоча б раз в день знижує ризик смерті людини у найближчі 30 років його життя на 20%.

У 2015 році в дослідженні, опублікованому JAMA Internal Medicine, в якому брало участь понад 200 тис жителів США і Китаю, було виявлено позитивний вплив горіхів на тривалість життя людини.

Ще в 2003 році Управління по санітарному нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів (США) опублікувало інформацію, в якій повідомлялося, що згідно з науковими даними 40-50 г горіхів в день знижують ризик серцево-судинних захворювань.

 

 

джерело

Facebook Комментарии

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *