Торт з пудинговим кремом і смаженими яблуками | PROSVIT

Торт з пудинговим кремом і смаженими яблуками

 

Делікатний, какао-бісквітний торт, коричневий яблучний шар і масовий пудинг роблять ціле також досить святковим і підходить для будь-якого роду випадків.

Інгредієнти на форму 24×28 см

Бісквіт:

* 4 великих яйця

* 1 дрібка солі

* 2/3 склянки цукру

* 2/3 склянки борошна

* 1,5 столові ложки какао

* 2 столові ложки олії

* 2 столові ложки води

* 1/2 чайної ложки порошку для випікання

Маса яблуко:

* 2 кг солодких яблук

* 2 столові ложки вершкового масла

* 1/4 склянки води

* 3-4 столові ложки цукру

* 1 чайна ложка кориці

* 1,5 пакети з апельсиновим желем

Масова пудинг:

* 900 мл молока

* 3 ванільних пудинг із цукром

* 3 столові ложки цукру

* 200 г дуже м’якого масла

долив:

* 100 г темного шоколаду

* 2 столові ложки вершкового масла

* 7-8 столові ложки молока

Яйця побиті сіллю та цукром протягом 7-8 хвилин на легкій, пухій масі. Потім додайте масло і воду. Ми змішуємо.

Комбінат борошна з порошком для випікання та какао і просіяти в масу яєць. Обережно змішайте ложкою, поки інгредієнти не поєднуються.

Ми наливаємо масу на змащену і злегка подрібнену форму. Покладіть в духовку, попередньо нагріту до 180 градусів і запікайте близько 30 хвилин.

Очистіть яблука, вирізьте насіннєві гнізда, вирізьте їх на кубики середнього розміру та покладіть їх у горщик з товстим дном. Додати яблука маслом, водою, цукром та корицею. Перемішайте їх до тих пір, поки яблука не м’які, але вони не розвалиться. Сушити сушені яблука з нагрівання та додати желе до них. Спокійно перемішайте до повного розчинення желе і залиште приготовлену масу яблука, щоб охолонути і концентрувати світло.

700 мл молока закип’ятити цукром, а потім додати до нього пудинг, розчинений у залишковому молоці. Приготуйте для згущення та видалення з вогню. Залиште, щоб охолонути.

Ми розрізаємо охолоджений бісквіт у половині. Перший шар потрапляємо назад у олово і надіваємо на яскраві яблука (занадто тонка маса намочує губку). Поставте тісто в холодильник близько 2-3 годин, щоб встановити масу яблука.

Налийте вершкове масло у легку, пухнущую масу (протягом приблизно 6-7 хвилин) і додайте до неї після столову ложку пудингу, весь час змішуючи. Гладкий і рівномірний крем перекладають в яблучний шар і накривають другим бісквітом. Легко натискайте і кладіть в холодильник цілу ніч.

На другий день в миску поміщають зламаною шоколад, молоко і масло і нагріває його на водяній бані, час від часу при перемішуванні до утворення однорідної покриття, які прикрашають верхню частину торта.

Торт найкраще смакує при кімнатній температурі, тому ви повинні витягнути його з холодильника приблизно за 30 хвилин до подачі.

Смачно 🙂

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *