Їжа з "мікрохвильовки" провокує рак і викликає вроджені дефекти | PROSVIT

Їжа з “мікрохвильовки” провокує рак і викликає вроджені дефекти

Мікрохвильові печі, в яких ми звикли розігрівати і готувати їжу, небезпечні для здоров’я. За словами експертів, вони випромінюють 2450000000 герц, а кількість частот, що шкодять людині, становить 10 герц.

Тому ніколи не стійте біля працюючої мікрохвильової печі.

Як мікрохвильовка шкодить організму?

Викликає вроджені дефекти.

Призводить до розвитку раку.

Викликає катаракту.

Ослаблює імунну систему.

Що робить мікрохвильовка з їжею?

Руйнує хімічні та молекулярні зв’язки.

Вбиває поживні речовини.

Випромінювання від печі руйнує і деформує молекули їжі, створюючи небезпечні радіоактивні сполуки.

У мікрохвильовці грудне молоко втрачає 96% своїх антитіл.

Структура суміші для грудних дітей змінюється, створюючи імунологічні порушення.

Варто також відзначити, що навіть якщо ваша мікрохвильова піч повністю герметична, ви як і раніше піддаєтеся шкідливому впливу електромагнітних полів.

 

 

джерело

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *